Csapdában érzed magad? Hiányzik a szenvedély varázsa, az izgalom és az intimitás?

A Randivarázs egy új, magyar társkereső oldal egyedülállóknak és azoknak akik szerelemre vágynak. Akár egy ártatlan és barátságos internetes flörtöt keresel, akár egy hosszú távú igazi kapcsolatot, a Randivarázs biztosítja az ehhez szükséges hátteret, és segít neked. Keresgélj és lépj kapcsolatba regisztrált tagjainkkal, akik hozzád hasonlóan az igazit, a nagy Ő-t, a szerelmet, a szenvedélyt, a varázslatot, vagy nevezzük bárminek, egyszóval valakit akivel átélhet egy varázslatos randevút, akivel még egyszer át akarják élni azt a bizonyos varázslatos érzést.

Randivarázs valós profiljai

A Randivarázs valós profilok ezreivel rendelkezik, melyeket valós emberek regisztráltak, nagy valószínűséggel a környékeden. Mi nem egy csaló vagy hamis profilokkal rendelkező oldal vagyunk, mint néhány jelenleg elérhető oldal. Mi valós randi oldal vagyunk igazi emberekkel, és erre kifejezetten büszkék vagyunk. Nem engedélyezzük a hamis profilokat és minden tagot arra biztatunk, hogy jelentsék az általuk gyanúsnak vélt hamis profilokat, hogy kivizsgálhassuk és megtegyük a szükséges lépéseket.

Cél kitűzés

A tökéletes társat megtalálni sosem jelent egyszerű feladatot, és különösen nehéz a mai rohanó, modern világban. A keresés szerves és megkerülhetetlen része annak az útnak, melynek a végén remélhetőleg ott vár majd a megérdemelt jutalom, a lelki társunk. Ennek a célnak a megvalósításához szükség van egy olyan közegre, ahol hasonló célokkal rendelkező emberekkel találkozhatunk, tehát egy társkereső oldalra.

Mi képesek vagyunk megadni Önnek azt, amire szüksége van, ez pedig egy olyan nívós, igényes és megbízható párkereső.

Mindenkinek kell egy társ. Ismerkedés, randevú, szerelem, boldogság…ez mind fiatalon tartja az embert. Mi azt szeretnénk, ha mindenki megtalálná a boldogságot akár szerelem, akár barátság formájában. Együtt könnyebb, és mindenkinek jó megosztani örömét-bánatát, terheit-lehetőségeit másokkal.

Mi a Randivarazs.hu oldal célja, hogy online ismerkedj, levelezz, és ha úgy érzed, hogy találtál egy ideális párt, beszéljetek meg egy élő randit.

Végezetül szeretnénk ellátni, néhány jó tanáccsal.

10 tipp, hogy jól sikerüljön a randi

1. Legyünk érdeklődőek!

Ha érdeklődést mutatunk a másik iránt, az jól fog esni neki. Elég egyértelműnek hangzik, mégis sokan rontják el a randijukat azzal, hogy végig csak saját magukról beszélnek. Merjünk kérdezni és figyeljünk a másikra!

2. Kerüljük a hosszú monológokat!

Összefügg a fentiekkel, de mégsem ugyanaz. Kerüljük a hosszú percekig tartó monológokat egy témáról, mert könnyen abba a hibába fogunk esni, hogy nem vesszük észre, de a másikat kevésbé érdekli a nagynénikénk nyári kalandja vagy a mandula műtétünk részletei. Ha mégis ilyen történetekbe kezdünk, próbáljuk röviden előadni és lehetőség szerint kérdezzünk a végén a másiktól is valamit, ha mást nem, legalább a véleményét vagy hogy vele történt-e hasonló. Így fenntarthatjuk az interakciót és elkerülhetjük a kínos csendeket.

3. Mosolyogjunk!

A mosolygós, vidám emberekkel szívesebben töltünk időt, ezt sem nagyon kell magyarázni. Nem kell tejbetök módjára végigvigyorogni a randevút, de merjünk rámosolyogni a másikra. Ha nincs rá különösebb okunk és rákérdez, még mindig mondhatjuk azt, hogy fel vagyunk dobva a találkozó miatt.

4. Legyünk udvariasak!

Nem csak uraknak, hölgyeknek is javasolt. Nem kell modorosnak lennünk, de néhány apró gesztussal jelezhetjük a másik felé, hogy fontos nekünk a személye és figyelünk rá. Nem feltétlenül kell a széket beigazítani a pasinak leülésnél a nő alá az étteremben, mert az már lehet, hogy sok valakinek, de legalább annyit megkérdezhetünk az asztal elfoglalásakor, hogy hová szeretne ülni az illető.

5. Az ápoltság fél siker!

Ezt tényleg nem kell magyarázni. Friss lehelet, rendezett ruházat, tiszta cipő, ápolt test. Ha legalább erre a négy dologra figyelünk, már biztosan nem ezen fogunk elcsúszni.

6. Készüljünk fel!

Nem kell túlstresszelni a randit, mert akkor könnyen leblokkolunk, de ha tudjuk magunkról, hogy nem születtünk standuposnak, érdemes randi előtt néhány percet elgondolkodnunk azon, hogy milyen gondolatokat, történeteket fogunk megemlíteni a másiknak. De akár utánanézhetünk a helyszínnek is, ahová megyünk, érdekes sztorikat mindenki szívesen hallgat. Ne felejtsük el, hogy a célunk kettős (főleg az első néhány randi esetén): egyrészt, hogy jó benyomást keltsünk, másrészt, hogy jobban megismerjük egymást.

7. Ne legyünk kétségbeesve!

Az udvariasságot és az odafigyelést sem kell túlzásba vinni! Adjuk meg a tiszteletet, de azért ne essünk át a ló túloldalára, hogy még véletlenül se érezze azt a másik (még ha így is van), hogy teljesen kétségbe vagyunk esve a gondolattól, hogy nekünk már soha nem lesz normális párkapcsolatunk. Kedvesek legyünk, ne alárendeltek!

8. Legyünk pozitívak!

Nagyon sokan azzal szúrják el a randijukat, hogy rázúdítják a másikra a negatív gondolataikat. Nem kell kerülni minden témát, de értelmetlen percekig mesélni, hogy milyen nyomasztó a munkahelyi légkörünk, mennyire fáj esténként a lábunk, vagy hogy milyen rossz tapasztalataink voltak eddig az ismerkedéssel. Pozitív témákat és gondolatokat próbáljunk meg találni és ha mégis a másik oldal kerül szóba, igyekezzünk tárgyilagosan és gyorsan túlesni rajta.

9. Exekről, korábbi kapcsolatokról se jót, se rosszat!

Aranyszabály, főleg az ismerkedési fázis elején, az első néhány randin. Exeket, korábbi kapcsolatokat még véletlenül se hozzunk szóba, kivéve, ha a másik kifejezetten érdeklődik iránta, de akkor is maradjunk meg a tényeknél, nem kell belemenni a részletekbe!

10. Fejlesszük önmagunkat!

Legjobb, ha fentiek mellett folyamatosan fejlesztjük magunkat olyan emberré, akivel jó együtt lenni. Ha még nincs, találjunk magunknak hobbit, legyünk érdeklődőek a világ iránt, olvassunk rendszeresen. A fentiek hosszú távon csak úgy működnek, ha tudatosan építjük fel magunkat. Nem érdemes halogatni!

Forrás: Blikk.hu